Club Hípic Canet de Mar

Escola d'equitació • Poni Club • Servei de pupil·latge • Atenció veterinària • Retir de cavallsINTAL·LACIONS
Envoltades de natura i amb unes espectaculars vistes al mar, les instal·lacions del Club Hípic Canet, que inclouen més de 5 hectàrees de terreny rural, acullen l’escola d’equitació i zones d’ús comú per a gaudir d’un espai adaptat a les necessitats de cavalls, ponis, genets i amazones.

ESCOLA D'EQUITACIÓ
L’objectiu de l’escola del Club Hípic Canet és oferir un sistema d’aprenentatge evolutiu. Impartim classes adaptades al nivell de cada alumne, des d’iniciació fins a perfeccionament en doma clàssica i salt, així com preparació per a concursos, accés a formació hípica reglada i titulacions oficials.

PUPILATGE
Oferim diverses opcions de pupil·latge adaptades a les necessitats de cada animal. Una alimentació equilibrada (que combina pinso i farratges) i vigilància veterinària, sumades a un maneig amb cura i sensible, aconsegueixen que els animals que viuen amb nosaltres es relaxin i millorin el seu estat físic i mental.

SORTIDES A CAVALL
La finca compta amb accessos i camins adequats per a realitzar excursions a cavall pels voltants, així com circuits interns per iniciar a genets i amazones menys experimentats. Oferim, també, la possibilitat d’organitzar sortides a cavalls per paratges naturals.


PONI CLUB - PONI PASSIÓ
Al Club Hípic Canet creiem que la millor manera de familiaritzar-se amb el món del cavall amb seguretat i equilibri és que nens i nenes aprenguin i comparteixin amb els ponis els seus primers anys de pràctica esportiva.

VETERINÀRIA I RETIR DE CAVALLS
El servei de pupil·latge inclou atenció veterinària especialitzada i medicina bàsica. A més, dispossem d’opcions adaptades a cavalls retirats, amb ofertes que cobreixen les seves necessitats particulars
de cada animal.
Direcció
Rial de les Taixoneres, s/n, Canet de Mar, 08360, Barcelona
Telèfon
669621773
Facebook